Våra tjänster

Vi åtar oss alla uppdrag inom markentreprenad och har tillgång till borrigg, grävmaskiner, hjullastare och lastbilar. Vi utför även sprängning av berg och sten inför byggen!

Läs mer om oss

ALLT INOM MARKENTREPRENAD

SPRÄNGNINGSARBETEN

Investering för framtiden

Att anlita en kompetent firma för stora som små markarbeten är viktigt. Resultatet ska stå sig för en lång tid och därför viktigt att arbetet utförs på ett korrekt sätt. Slarv kan medföra stora problem för framtiden. En markentreprenad som är korrekt utförd från grunden sparar framtida kostnader.  Välkommen!

Kontakta oss idag

Planeringen är viktig!

För en komplett markentreprenad är det viktigt att man planerar projektet ordentligt. Vi hjälper självklart till när det gäller att välja rätt tillvägagångssätt och det bästa lösningarna. Kontakta oss på planeringsstadiet så kan vi se till att allt kommer med i beräkningarna och utförs på rätt sätt.

Kontakta oss idag

MARKENTREPRENAD!

Med flera års erfarenhet i branschen kan vi garantera att ni blir nöjda med våra utförda arbeten. Vi arbetar med många olika företag samt utför arbeten i både den privata och den offentliga sektorn. Markarbeten, Bygga Pool, Bygga Stödmur, Dränering, Terrassering, Stenläggning

 

Kontakt

SPRÄNGNINGSARBETEN

Vi arbetar med bergsprängning och den vibrationsfria metoden bergsprängning. Våra kunder är både privatpersoner och företag. Vi utför även alla typer av bergborttagning där bortforsling av berg- och schaktmassor är inkluderat. Med våra metoder kan vi ta bort alla typer av berg, klipphällar, stenar och bergknallar. Hör av dig till oss med dina specifika önskemål!

Kontakt